כרוב

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

19/04/2012 | 22:12 | מאת: אור

1. כרוב יכול להכיל טוקסופלזמוזיס משום שגדל על האדמה, שטיפתו טרם האכילה די בעייתית, כמו כן כאשר חותכים אותו אין אפשרות לפרק את עליו טרם החיתוך. כמו כן גם לא שטפתי כרוב או חסה עם סבון לירקות כפי שאני נוהגת לשטוף את שאר הירקות\פירות. האם משמעות הדבר שעדיף לא לאכול כרוב וחסה בהריון? 2. שמעתי שטוקסופלזמה שורד 3 ימים, אם כך גם מזון נגוע בטוקסו שיעמוד 3 ימים ניתן לאכול? לתשובתך אודה

לקריאה נוספת והעמקה
19/04/2012 | 23:01 | מאת: מירב שטרנין

אין בעיה לאכול אותם שטופים היטב במי ברז.

מנהל פורום תזונה בהריון