פשטידה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

09/08/2011 | 21:39 | מאת: עדי

מירב שלום. אני בשבוע שישי. אפיתי פשטידה בכלי מאד גדול בתנור שמכילה 5 ביצים. הפשטידה היתה מקישואים, הוספתי גם מים ושמן זית. אפיתי אותה במשך שעה וחצי על חום של 200 מעלות, עדיין, בפנים היא "רטובה", זה המתכון וכך היא אמורה להיות. האם אני יכולה לסמוך על כך שהביצים בושלו ושאם היה בהם חיידק מסויים הוא הושמד? או משום שהיא "רטובה" יש סיכוי שחלק מהביצים לא התבשלו? האם בעצם גם פשטידה למשל חייבת להיות well done? המון תודה על תשובתך.

12/08/2011 | 13:58 | מאת: מירב רבר

הי דעי. את יכולה להכין ולאכול פשטדות אפויות ללא חשש. ההנחיה באה לגבי ביצים חיות המופיעות למשל בקינוחים . לבריאות מירב רבר

מנהל פורום תזונה בהריון