מיונז, דגים וחריף

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

24/01/2011 | 14:29 | מאת: הריונית

היי מירב, אני בהריון בשבוע 20, ואני אוכלת פעם בחודש בערך סלטי מיונז שמוכנים בבית (לא קנויים ולא במסעדות או משהו). האם זה תקין? בנוסף לכך אני אוכלת לעיתים רחוקות טונה, ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם חריף וגם בהריון אני אוכלת לפעמים (פעם בשבוע לפחות) חריף ברמה פיקנטית (לא חריף מידיי). האים ישנה בעיה עם אכילת הטונה לעיתים רחוקות או אכילת חריף? האמת שגם שאלתי את הרופא שלי והוא טען שאפשר לאכול מהכל במינון, ואם משהו הוא פחות בריא לאכילה אז אין קשר להריון כי גם לאדם רגיל הוא פחות בריא. תודה!

29/01/2011 | 19:43 | מאת: מירב רבר

מיונז שקונים מוכן כמו של הלמנס ומכינים ממנו סלטים בבית אין בעיה. לגבי חריף גם אין בעיה. לגבי טונה מקופסא , עד 3 מנות של 120 גרם בשבוע .

מנהל פורום תזונה בהריון