תזונה באירופה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

19/07/2010 | 18:24 | מאת: יערה

שלום רב, בשעתו היו אזהרות לגבי מוצרי בשר באירופה בגין פרשת ה"פרה המשוגעת" רציתי לדעת מה המצב היום באנגליה, האם יש בעיה לאכול שם בשר בשל כך והאם האזהרות הללו כללו גם מוצרי חלב מפרה? ושאלה נוספת: היו אזהרול על גבינות צהובות מסויימות מנפולי בחשד שהן נגועות בדאוקסין. האם אשרפ לקבל יותר מידע לע סוג הגבינות החשודות ומה לגבי יתר מוצרי החלב (אני מניחה שמוצרים מנפולי משווקים בכל איטליה...). תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה
21/07/2010 | 13:32 | מאת: מירב רבר

שלום לך המידע שאת מבקשת קשור למשרדי הבריאות השונים העוסקים בזיהום במזון או למשרדי החקלאות העוסקים בגידול הבקר ולא קשור לתזונה. ישנם כללים למניעת הרעלות מזון , אני שולחת לך כתובת: http://www.meravdiet.co.il/sub_page.asp?sp=45&p=4 לבריאות

23/07/2010 | 17:47 | מאת: יערה

תודה על ההפניה.

22/07/2010 | 13:13 | מאת: ד"ר שמוליק פרידמן, מנהל מקצועי של מ

מחלת "הפרה המשוגעת" נמצאת בתהליכי העלמות מוחלטים למרות זאת גם באירופה וגם בארץ ממשיכים לבצע בדיקה (מוח) לכל פרה נישחטת מעל ל30 חודש אי לכך ובהתאם לזאת אין כל בעיה בצריכת בשר מאנגליה ובודאי לא מהארץ לגבי גבינות האיטלקיות אין כל בעיה . כיום המוצרים כולם ניבדקים (בעקבות האירוע בנפולי לגבינות מוצרלה בלבד) וכלל הגבינות שלהם משווקות באיטליה וברחבי העולם

23/07/2010 | 17:46 | מאת: יערה

תודה על כל המידע!

מנהל פורום תזונה בהריון