גבינה מעושנת

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

06/04/2016 | 05:46 | מאת: זאייציק

היי רציתי לשאול אם מומלץ לאכול גבינה צהובה מעושנת ממעדנייה? אני חושבת שמדובר בסוג של "כפיר". אני בשבוע 30 ומאוד התחשק לי כי אני אוהבת מאוד ואכלתי במשך כמה ימים מיום שישי עד עכשיו 1 פרוסה ביום אבל לפעמים גם יותר כמו 3 פרוסות. אני שואלת כי לא הייתי בטוחה לגביה ובדקתי וראיתי שגבינות מעושנות בארץ לא עשויות באמת מחלב אלא מחלבון חלב ושומן צמחי להפתעתי הרבה וגם לא עוברות תהליך עישון אמיתי אלא מוסיפים איזשהו טעם וצבע. בכל אופן האם כדאי לזרוק את הגבינה ולא לאכול יותר? האם ח"ו זה יכול לעשות נזק כלשהו מבחינת החומרים שבגבינה? מה לגבי גבינת נועם 9%? אני צרכנית קבועה של הגבינה הזו האם זה באמת מחלב או גם דמוי חלב?

14/04/2016 | 11:15 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

מותר לאכול גבינות צהובות בהריון . גבינת נעם וכפיר בהחלט מתאימות מומלצ לקנות אותם באריזה

מנהל פורום תזונה בהריון