אלכוהול באפייה- תודה מראש

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

09/02/2016 | 12:14 | מאת: דפנה

שלום, האם כמות של כפית- שתיים אלכוהול בעוגיות הנאפות בחום 170 למשך 10 דקות- רבע שעה מתנדפת ואפשר לאכול, או לוותר? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
14/02/2016 | 14:03 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

דפנה שלום ההמלצה להמנע משתיית אלכוהול בהריון כמות מזערית שכזו לא תזיק כשהיא בעוגה שלמה אך רציתי להמליצ לך להחליף את האלכוהול במיץ תפוזים או לימון או וניל או מים.

מנהל פורום תזונה בהריון