חימום אוכל
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום. אני תמיד מקפידה לאחסן אוכל שבישלתי במקרר ולחמם אותו לפני אכילה- בשר ועוף אך אורז פשטידות ופסטה לדוגמא אני צורכת ישר קר מהמקרר האם מסוכן? האם גם אותם חובה לחמם או רק בשר ועוף? מוטרדת מרד שהרי עשיתי זאת מספר פעמים בשבועות האחרונים. תודה
לדעתי אין צורך לדאוג. את אוכלת את הפסטה מיד לאחר ההוצאה מהמקרר. יש לדאג כאשר מוצרי בשרודגים ,ביצים חומוס ,מיצי פרי וכו מונחים מחוץ למקרר.