חיידקים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

01/11/2015 | 19:23 | מאת: נוי

אני בשבוע 20 להריון- אכלתי היום אבוקדו שהיו עליו נקודות שחור ( בבשר האבוקדו לא רק על הקליפה) אחכ חשבתי שאולי מדובר בעובש או פטריות האם אכן נקודות שחורות על גבי האבקדו זה מקור זיהומי? האם מסוכן להריון? תודה נוי

05/11/2015 | 13:09 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

נקודות על האבוקדו יכולות להעיד על עבש. מתארת לעצמי שאכלת מעט או הסרת את החלקים השחורים

05/11/2015 | 13:51 | מאת: נוי

אכלתי בערך שליש אבוקדו כזה. כמובן דלא עבר לי בראש באותו הרגע שזה מסוכן. האם פתוגני לבני אדם? מסוכן לעובר? טוקסופלזמה, ליסטריה? אני מרגישה טוב מאז ללא תסמינים תודה

מנהל פורום תזונה בהריון