וירוס מזון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

29/09/2015 | 10:36 | מאת: עד

שלום. אני בשבוע 17 להריון. החלו לי כאבי בטן עוויתיים, שלשולים ומעט בחילות. איך ניתן לדעת אם זה וירוס מסוכן כמו סלמונלה, טוקסופלזמה או ליסטריה. או שמא הרעלת מזון לא מסוכנת? לפני שבוע שבועיים אכלתי ביצה קשה שהיתה עם תוקף אך בעלת ריח טיפה מוזר ואתמול אכלתי אוכל מבושל שעמד מחוץ לקירור מספר שעות בערך 6 אך חממתי אותו לאחר מכן עד שהעלה אדים. חוששת מאד.

לקריאה נוספת והעמקה
14/10/2015 | 12:20 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

במידה ומופיעות תופעות של מערכת העיכול עליך לפנות לרופא והוא יוכל לבדוק את הסיבה לכך כדי שלא תחששי עליך להקפיד על הגיינת המזון ועל שימור נכון שלו

מנהל פורום תזונה בהריון