חומוס מבושל

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/08/2015 | 23:11 | מאת: דנה

הי. אני בשבוע 12 להריון. בישלתי גרגירי חומוס כשעה על הגז ולאחר שכביתי את הגז, השארתי את הסיר עם החומוס מספר שעות בחוץ( בערך 4- 5 שעות) וזה יום קייצי. לאחר מכן הכנסתי למקרר. למחרת בישלתי את החומוס בתבשיל כשעה נוספת על הגז יחד עם ירקות אחרים ואכלתי. נאמר לי כי העובדה שהחומוס היה בחוץ מספר שעות מסוכנת מאד וכעת אני בחששות. מה ניתן לעשות ?? תודה

28/08/2015 | 08:21 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

יש ללמוד מכך לפעם הבאה חומוס בעיתי במיוחד כאשר הוא טחון ונמצא בחוץ וזה לא המקרה שלך ביחוד שחזרת על בישול הגרגרים.

מנהל פורום תזונה בהריון