חיידקים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

08/08/2015 | 14:01 | מאת: עדי

שלום. אנע בשבוע 9 להריון. אתמול בעלי הכין שניצלים והם עמדו לאחר טיגונם על השולחן למשך 3 שעות. אכלתי שניצל אחד מבלי לחמם אותו טרם האכילה. כלומר היה בטמפרטורת החדר מספר שעות. האם מסוכן? חוששת מאד

12/08/2015 | 10:31 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

שלום עדי השניצלים טוגנו ולכן אין חשש מכך שאכלת בשר עוף שאינו מבושל ץ זו נקודה טובה כמובן מומלצ להכניס למקרר לאחר שטוגנו

מנהל פורום תזונה בהריון