דג / בשר

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

24/07/2015 | 20:42 | מאת: הריונית

שלום , אני בחודש ה-7 להריוני ברוך השם . קרו לי 2 סיטואציות ואני נורא חוששת ... 1. אכלתי קציצות דגים (2 קציצות בגדול בינוני) ביתיות מבושלות שנראה כי בושלו כראוי ,ששאלתי איזה דג זה לא ידעו לומר לי אלא רק שזה דג פילה לבן נקי שניתן גם לטגן...האם על פניו יש חשש לדאגה הכספית או מגורם מזהם אחר? 2. אכלתי שניצל , בביס השני שמתי לב שהשניצל לבן ויש בו חלקים מאד קטנים בצדדים של צבע ורוד / אדום שנראה כמו דם...כמובן שהספקתי מיד לאכול אבל אני מאד חוששת כעת שאולי אכלתי חלק קטן שלא בושל כראוי ...האם הסיכון לזיהום גדול ? מקווה לתשובה מרגיעה :) תודה רבה ושבת שלום.

26/07/2015 | 13:18 | מאת: שולמית ציגלר איטלסון

הריונית יקרה נראה לי שהמקרים האלה היו גבוליים מאד ולכן כנרא גם הסכוי נמוך לזהום

מנהל פורום תזונה בהריון