אכילת שניצל שלא טוגן דיו שבוע 7
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום, אני בשבוע 7, היום אכלתי במסעדה שניצל שהוכן במחבת, ביקשתי במיוחד שיהיה עשוי היטב, מבחוץ אכן נראה מעט שחום, אולם לאחר 4 ביסים הבחנתי שישנו חלק בצבע ורוד. החלק הדק היה עשוי היטב ונראה לבן לחלוטין, אולם החלק העבה יותר היה לבן אך בפנים ורוד לגמרי, נורא נבהלתי, האם זה מסוכן? איך ניתן לדעת אם המזון היה מקולקל? צטדה רבה
ברגע שראית שלא עשוי מספיק - תחזירי למלצר ושיעשו כמו שצריך. אני משערת שלא גמרת את השניצל הורוד, אז מה יכול להיות מסוכן בזה?
כמובן שהחזרתי וגם ביטלתי את המנה. מה שמסוכן זה שאני חוששת שכן אכלתי חתיכה או שתיים שהיו ורודות בפנים ולא עשויות לגמרי. בכול אופן במידה ולא התפתחו שלשולים וחום יש להניח שהכול בסדר ? בנוסף אילו מאכלים "בטוחים" לאכילה במסעדות, הכול כבר נראה לי חשוד.