וולטרן ואסט

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

19/03/2014 | 11:59 | מאת: אילת

האם יש בעיה בלקיחה של וולטרן ( למשך 10 ימים לכאבי גב ) אם אני לוקחת אסטו באופן קבוע (15 מג )

שלום, א- אין התווית נגד לנטילת שתי התרופות ביחד ב- מצד שני נטילת וולטרן (חומר פעיל דיקלופנק) ביחד עם אסטו (אציטלופראם) עלולה להפחית את הפעילות של טסיות הדם מה שיגרום לעלייה בסיכון לדימומים (בין השאר ממערכת העיכול). ניתן לשקול החלפת התרופה או הוספת תרופה המפחיתה את חומציות הקיבה (למשל omeprazole שניתן לקנות ללא מרשם). בברכה אליאס

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)