שימוש בוולטארן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

29/04/2013 | 09:22 | מאת: ערן

שלום. קיבלתי משחת "פיזיקאר ג'ל" (וולטארן) לטיפול בפגעי שמש. כתוב שצריך להימנע מחשיפה לשמש של האזור הנמרח, אבל אני צריך למרוח את המשחה לפחות עד עוד חודש כשאלך לביקורת אצל הרופא וזה קצת לא הגיוני לא להחשף בכלל לשמש בחודש מאי... האם זה מספיק להשתדל ללכת כמה שיותר בצל או שאני צריך להיות ממש פאנאט בציות להוראה הזו? (אני גם ככה לא יושב בשמש יותר מדי ובטוח שלא משתזף על שפת הים...). דבר שני - יכול להיות שהחולשה הקלה שאני חש בימים האחרונים והסחרחורת האקרעית הם תוצאה של שימוש בתרופה? אני מורח אותה פעמיים ביום כבר שבוע. תודה על העזרה

29/04/2013 | 14:40 | מאת: כמאל עמארנה

ערן שלום,פיזיקאר ג'ל מיועדת לטיפול בדלקותלא זיהומיות וטיפול בכאבים (מקומי) ואין אינדיקציה (התוויה) לטיפול בפגעי שמש למניהם. לפי עלון לצרכן אין כל אזהרה בשימוש בתכשיר עם חשיפה לשמש. האם אכן זה התכשיר שנרשם לך לפגעי שמש? בברכה, כמאל

29/04/2013 | 14:59 | מאת: ערן

אכן כן, והאמת היא שגם ראיתי באינטרנט שמשתמשים בוולטארן לטיפול בנגעי שמש. בהוראות של התרופה כתוב במפורש להימנע מחשיפה לשמש

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)