שימוש בנרות וולטרן נגד גב תפוס/כאבי גב

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

16/10/2012 | 22:01 | מאת: גילי

לפני כ-13 שנה עברתי ניתוח להסרת פריצת דיסקים בגב(4,5),במשך השנים חשתי בדר"כ טוב עם הגב לאחרונה אני סובלת תדיר מגב תפוס ומכאבים המקרינים לרגל נוכחתי לדעת לאחר נסיונות רבים ששימוש בוולטרן(בדר"כ נרות)עוזר לי פלאים. לפני כחודש צרכתי10 נרות והשבוע שוב אני נזקקת להם,רק נר/זריקה "משחררים" לי את הגב,ניסיתי משככי כאבים אך ללא הועיל. שאלותי 1.באיזו תדירות מותר להשתמש בתרופה(האם הגזמתי בכמות?) 2. על מה מעידה ההקלה המשמעותית בעקבות השימוש בתרופה?(אולי יש לי בעיה בשרירים?)אנני צורכת שום תרופה בנוסף ואם תגידו שמסוכן אפסיק גם את הוולטרן.לתשובתכם בהקדם האפשרי אודה!

13/12/2014 | 18:27 | מאת: זוהר

שלום רב לפני שבוע וחצי קיבלתי זריקת וולטרן בטוסיק עקב כאבי גב תחתון מאז כואב לי באיזור ההזרקה עם הקרנה לרגל ימין..התחושה היא כמו כאב של מכה יבשה. אציין כי אין אודם או סימן באזור האם זו תופעה שכיחה?- מה עלי לעשות? תודה רבה

22/12/2016 | 05:08 | מאת: שמעון חסון

יש ליכאביאני לקחת נר ולתרןם בצד ימן. במןתן

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)