משך זמן לשימוש בכדור ביטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

02/10/2012 | 09:55 | מאת: ליאור

שלום רב ! לאחר ביצוע CT גב תחתון זוהה אצלי בלט אם הקרנה חזקה לרגל ימין נרשם לי כדור ביטרן שעוזר לי מאוד, אך אני לוקח אותו כבר חודש וחצי... האם זה תקין?? אני יודע שיכולות להיות נזקים לכבד ולכליות. האם להפסיק מיד עקב השימוש הממושך והאם אתם יכולים לחוות דעתכם על כדור אחר כי ללא הביטרן אני מרותק ולא ממש יכול לתפקד , ניסיתי דרמטקס והוא לא השפיע כלל . תודה מראש

04/10/2012 | 16:28 | מאת: ד"ר רולא מחול-פרח

כמובן יש אופטציות אחרות. מומלץ לדבר עם רופא מומחה (אורטופד) על זה, ולשקול תרופה שתתאים למצבך.

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)