מינון של וולטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

06/09/2012 | 12:23 | מאת: אדיר

אני מבקש לדעת מהו המינון המומלץ לוולטרן. והאם מותר לחרוג ממנו על מנת להרגיע כאבי גב יותר מהר ולכה זמן החריגה אפשרית.

06/09/2012 | 17:12 | מאת: ד"ר רולא מחול-פרח

שלום לך אדיר, באופן כללי המינון המקסימלי של DICLOFENAC הוא 150 מ"ג ליום במנות מחולקות, לעתים ניתן לתת 200 מ"ג ליום (200 מ"ג מומלץ רק ליום אחד, היום הראשון של הטיפול, לאחר מכן להמשיך עם מינון נמוך יותר). אך עדיף ומומלץ להשתמש במינון המקסימלי לזמן הקצר ביותר- וכתלות במצב הרפואי ובהשגחת רופא. יש להתאים מינון לתפקוד כבדי, ולא מומלץ למטופלים עם בעיה בתפקוד כלייתי. תתיעץ עם הרופא להערכת מצב, והחלטת מינונים. יום טוב

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)