EL TROXIN

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

19/08/2011 | 14:03 | מאת: דינה

ד"ר תודה על תשובתך ובהמשך האם עקב שימוש ב-ELTROXIN ישנה נשירת שיער קשה מאוד (בכל בדיקות הדם הכל תקיi) שאלתי האם יש תרופה אחרת לאיזון הבלוטה? והאם טפול בטיפול טיפות לקרקפת ב- ciobetasol propionate 0/5 m"g האם השימוש בטוח בטיפות על הקרקפת? האם המצב לא יחמיר כלומר הנשירה?

31/01/2012 | 10:50 | מאת: נטלי

שלום, אני עובדת בבית מרקחת של קופת חולים מכבי. ישנם שני תחליפים לאיזון הבלוטה הם דורשים מרשם בלבד. תשאלי את ברופא המטפל שלך. eutyrox מגיע במינונים של האלטרוקסין. אך אי אפשר לחצות אותו. synotryid מגיע גם במינון של 25mcg . מקווה שעזרתי לך, נטלי

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)