רגישות ברגל לאחר זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

14/06/2011 | 11:59 | מאת: רוני

שלום רב, לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח אפנדיציט, אשר לאחריו קיבלתי 2 זריקות וולטרן לרגלים (פעם לשמאל ופעם לימין), מאז יש לי כאבים באזור הזריקה, ותחושות של חום במיוחד במעבר ממצב ישיבה/שכיבה לעמידה. התופעות מורגשות יותר ברגל ימין. במשך כל התקופה לא חל שיפור בתופעות שתיארתי. האם תופעה זו מוכרת? האם עלי לעשות משהו בנידון? האם זה חולף מעצמו? ואם כן, תוך כמה זמן? אודה לתשובתכם, רוני

14/07/2012 | 18:36 | מאת: יאיר

רוני שלום . גם אני עברתי "חוויה" דומה ת לפני כשבועיים עברתי ניתוח כריתת תוספתן . קיבלתי זריקות וולטרן וכבר שבועיים שאני סובל מכאבים ומהרגשת צריבה באיזור הירך . הייתי שמח לדעת האם הכאבים חלפו לך ? האם נדרשת לטיפול/התייעצות כלשהיא ? תודה יאיר

14/07/2012 | 19:29 | מאת: רוני

היי יאיר, הופתעתי מאד לקבל את ההודעה. אז עכשיו במקום זאת ששואלת לעצה, אני נותנת אחת :) שאלתי רופא, אבל לא היה ממש מה לעשות עם זה. איכשהו בלי לשים לב זה פשוט עבר, אני לא יודעת להצביע אפילו כמה זמן לקח. אבל בכל מקרה, מה שבטוח זה שעכשיו, שנה אחרי זה כבר נעלם לחלוטין! רוני

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)