וולטרן והנקה

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

15/05/2011 | 13:50 | מאת: הילית

היי, אני משתמשת בוולטרן מזה יומיים כ-3 פעמים ביום לקרסול כואב(כנראה מדלקת כלשהי), היום קראתי בעלון שהמשחה לא מיועדת לנשים מניקות, ואני מניקה...האם בכל זאת ניתן להמשיך למרוח כמה ימים במינון של פעמיים-שלוש ביום או כדאי להפסיק מיד? ומה ניתן למרוח במקום מאפשר הנקה במקביל? תודה מראש

שלום הילית לפי מאגרי המידע וולטרן אינו מומלץ בהנקה . אין מספיק מידע על השימוש בוולטרין בתקופת ההנקה בבני אדם. במקום וולטרן אפשר למרוח שמן זית . יש משחות לשימוש חיצוני להקלת כאב אבל צריך להתייעץ עם הרופא לפני תחילת השימוש בהן משום שאת מניקה. בברכה אליאס

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)