סיכון לשבץ מוחי בלקיחת וולטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

02/11/2010 | 10:59 | מאת: יוסי

שלום רב, רציתי לדעת האם זה נכון שיש סיכון לשבץ מוחי בלקיחת וולטרן ואם כן אשמח אם תפנו אותי למידע בנושא. תודה מראש, יוסי

08/11/2010 | 15:26 | מאת: אוריין לניאדו

שלום יוסי, אחת מתופעות הלוואי של שימוש בוולטרן היא שבץ מוחי, והסיכוי עולה אצל הסובלים ממחלות של כלי הדם (קרדיווסקולריות). זה קורה כנראה עקב היצרות של כלי הדם שהוא ושאר התרופות ממשפחת נוגדי הדלקת הלא סטרואידלים ((NSAIDS גורמים. לצערי לא הצלחתי למצוא ספרות מקצועית שיש אליה גישה מהמחשב הביתי. בברכה,

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)