וולטרן, תאריך תפוגה

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

13/10/2010 | 23:42 | מאת: ניר

אסור למרוח וולטרן שתאריך התפוגה שלו עבר? אם כן למה? והאם זה תקף גם לדיקלורן ג'ל ומשחות דומות? תודה רבה

15/10/2010 | 11:19 | מאת: ירון הרוקח

שלום ניר אנחנו לא משתמשים בשום משחה או תרופה אשר תוקפה פג וזה מסיבה מאד פשוטה שאין ערובה לכך שמעבר לתאריך הנ"ל יש את הריכוז של החומר הפעיל בתרופה וכמו כן אין באפשרותינו לדעת לאילו חומרים התפרקו אותם חומרים

04/04/2014 | 10:35 | מאת: ראוי

שלום אם תאריך תפוגה של הוולטרן אמולגל הוא 2014/4 ז"א שאני לא יכול להשתמש בו באפריל? ואם שומש היום 4/4/2014 האם תהיה בעיה? ומה צריך לעשות?

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)