האם וולטרן וביטרן ס.ר 100 זה אותו דבר?

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

25/08/2010 | 11:34 | מאת: מאיה

שלום רב יש לי כבר כמה חודשים כאבים בכף הרגל במקום מסויים מעל אצבעות 4 ו 5. הייתי אצל אורטופד שלא מצא דבר אבל אמר שכנראה יש דלקת ונתן לי וולטרן. אני על דעת עצמי החלטתי להתעלם ולא לקחת כדורים כי חשבתי שיעבור לבד. (ובנוסף יש לי כמה חודשים תופעות של שריפה בידיים ובכפות רגליים שחשבתי שאולי קשורות לכאבים ולכן שווה לא לקחת ולחכות שיעבור). שום דבר לא עבר. למרות שהכאב בא והולך והוא חזק יותר בבוקר. עכשיו הייתי שוב אצל רופא משפחה שאמר לי שכדאי לקחת את הכדורים בכל זאת כי כנראה שיש דלקת (הוא לא בדק אפילו רק הקשיב למה שסיפרתי לו). הוא הביא לי diclofance sod 100 והכוכבית נמצאת ליד החלופה: ביטרן 100 sod. האם זה אותו דבר שהאורטופד נתן לי לפני כמה חודשים? עוד שאלה חשובה: קראתי שיש תופעות לוואי רבות לתכשירים מהסוג הזה ואני חוששת מכך (בעיקר לאור תופעות השריפה בידיים וכפות רגליים שלא מצאו לי לגביהן דבר וחצי דבר ולא ידוע מאיפה הן מגיעות). האם אוכל למנוע תופעות לוואי אלו איכשהו? האם יש משהו נוסף שאני יכולה לקנות למניעת תופעות כאלו? תודה.

03/09/2010 | 01:37 | מאת: אקי

הם אותו דבר השינויי ביניהם בחברה המייצרת אותם כי הם אותו שם מדעי דיקלופנק סודיוםץ כשלוקחים את התרופה עדיף לקחת אחרי אוכל כי משפחת התרופות האלו פוגעות בקיבה

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)