האים צריך בעת מריחת וולטראן אמולג'יל

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

26/07/2010 | 10:13 | מאת: אני

לבדוק היטיב אים הכאבים נובעים מעמוד השידרה, יעני עצם חוליה מחכחת בחוליה אחרת וכך נוצר הצורך בשיכוך כאבים?או שזה עוזר רק בשיכוך של כאבים של עצבים ואו עיצבובים פגועים וכו'? הקיצור לשאלתי האים וולטורן אמולג'ל עוזר גם בשיכוך כאבים של חוליית גב המתחכחת בחוליה אחרת? לאחר שהדיסק פרץ לגמרי ואו וולטראן אמולג'יל חסר השפעה לחלוטין?

01/08/2010 | 15:42 | מאת: אוריין לניאדו

לאני שלום, הג'ל מיועד לטיפול בכאבים ראומטיים או בדלקת שאינה ממקור חיידקי, לכן אם הכאבים הם מסוג אחר לרב התרופה לא תשפיע, וכיוון שהיא תיספג ייתכנו תופעות לוואי. בכל מקרה של ספק עלייך לפנות לרופא המטפל (אורטופד) לביצוע בירור מקיף ולטיפול בבעיה. בברכה,

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)