רירוקוטן וגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

15/04/2010 | 21:30 | מאת: מור

בת 19 לוקחת מינון של 20 מיליגרם ליום ( קודם חודש לקחתי 50 מיליגרם וכל פניי היו מלאים פצעים מוגלתיים, ה) היום גם לוקחת יסמין , כמה זמן עד שאראה שיפור בפניי? האם יש מקרים בהם ריאוקוטן אינו עוזר או צריך סבלנות?

19/04/2010 | 08:42 | מאת: כמאל עמארנה

שלום מור, טיפול באקנה מתחיל במינון של 0.5-1 מ"ג/ק"ג/יום , שנלקח במתן פומי עם אוכל ,מחולק לפעמיים ביום למשך 15-20 שבועות . כלומר הטיפול יכול להימשך עד ל-5 חודשים. משך הטיפול נמצא בקשר ישיר עם המינון, כלומר ככל שמורידים את המינון , משך הטיפול יהיה ארוך יותר . לכן כדי שאוכל לענות לך בצורה מדויקת אני צריכה לדעת באיזה מינונים היית מטופלת ולמשך כמה זמן ?? כמה זמן את כבר מקבלת את התרופה ?? ומה המשקל שלך ?? בברכה,

19/04/2010 | 17:10 | מאת: מור

לקחתי חודש 20 מיליגרם ועשיתי בדיקות דם הכל היה תקין ואז התחלתי ליטול 50 מיליגרם ריאוקוטן ליום חודש וחצי שהחלה החמרה במצב פניי חזרתי לרופא וכעת חודש חזרתי ל-20 מיליגרם , האם יש מצב שלי זה לא מתאים או שצריך סבלנות או שרק לאחר הפסקת הטיפול יהיה שינוי, אולי כעת עם שילוב גלולות לתמניעת הריון יהיה טוב יותר?

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)