כאב בברך

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

06/02/2010 | 19:33 | מאת: רוית

שלום לכם בני בן ה8 סובל מכאב מתחת לברך כבר שבועיים . הוא מתאמן בטניס 4 פעמים בשבוע. בשבוע האחרון הוא הפסיק להתאמן למנוחה. האם מותר למרוח לו משחת וולטרן על המקום? האם יש משהו אחר? עלי לציין שאיננו גרים בארץ אלא בניגריה ואין באפשרתנו לבדוק את העניין כראוי.

16/02/2010 | 00:56 | מאת: שמואל

שלום רוית לוולטרן תופעות לוואי לכן אם את בצפון ניגריה חפשי בשוק בקנו את צמח המורינגה ותני לו לאכול אותו ירוק כסלט או אם תשיגי אבקת עלים, תני לו לא יותר מחצי כפית ביום בתוך מעדן או על תבשיל בברכה שמואל

21/02/2010 | 11:04 | מאת: דינה

בי קיור לייזר - ממליצה בכל פה, במיוחד לילדים. מתאים גם לך ולכל המשפחה, חוסך תרופות, אפשר לטפל בכל מקום וזה פשוט עובד. הבת שלי מתעמלת אומנתית והעבירה שבר בכף הרגל, תוך שבועיים כבר היתה בחזרה על הרחבה, ללא כל סימני טראומה. אניאישית טיופתי בברך והכאב לא חוזר. זה מרפא את הדלקת.

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)