כאבי גב - וולטרן משחה

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

21/01/2010 | 10:28 | מאת: ירון

אני יושב רוב שעות היום מול מחשב, וסובל מזה חודש מכאבי גב. לא רוצה לקחת כדורים. האם וולטרן משחה יכול לעזור?

04/02/2010 | 14:39 | מאת: כמאל עמארנה

ירון שלום, כאבי גב שנמשכים יותר מחודש ימים מחייבים פניה לרופא אורטופד לבדיקה ומעקב מחשש לדלקת מקומית או פריצת דיסק או כל סיבה אחרת. טיפול להקלה בכאבים: המשחה אכן יכולה לעזור ובמקרים של דלקת מקומית קלה הכאבים יחפלו, לא מומלץ להשתמש על בסיס קבוע את המשחה ואם לא תהיה הטבה יש לפנות לרופא להמשך בירור. בברכה, כמאל

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)