וולטרן

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

24/12/2009 | 18:41 | מאת: שרה

אין כמו נר וולטרן להפגת הכאבים.האם זה מסוכן

28/12/2009 | 15:19 | מאת: אוריין לניאדו

שרה שלום, נר וולטרן מכיל את החומר Diclofenac שהוא ממשפחת ה-NSAID -תרופות נוגדות דלקת שלא ממשפחת הסטריאואידים. כמו לכל חומר גם לנר הוולטרן יש תופעות לוואי אשר יכולות להתבטא בגירוי במערכת העיכול ודימום ממנה (לכן לאנשים עם כיב קיבה פעיל לא מומלץ ליטול את התרופה). נר הוולטרן דורש מרשם רופא ולכן אין להשתמש בו ללא התייעצות עם הרופא. בברכה,

16/02/2010 | 00:47 | מאת: יובל

שלום שרה מכיוון שרוב תרופות הנוגדות דלקת שלא ממשפחת הסטרואידים NSAID גורמות לתופעות לוואי לא רק במערכת העיכול, אלא גם בתפקודי כליות ותפקודי כבד.מומלץ להשתמש בכמוסות מורינגה ערבה שהן נוגדות דלקת אך ללא תופעות לוואי. בברכה יובל

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)