CATAFLAM שאלה לאחר ת.ד

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

16/11/2023 | 16:07 | מאת: יעל

שלום, אני לאחר ת.ד לכאורה קלהאבל יש לי כאב גב תחתון. קיבלתי רוקסט פלוס לא הכי הזיז לי. היום לאחר22 יום מהתאונה יש לי כאבים רק לאחר הליכה. אבל כבר 16 יום יש לי תחושת שריפה /בעירה בכל הגב בחלק העליון כתפיים וידיים. הרופא רצה לתת כדור כלשהו ראה שאני לא בסל ונתן קטפלם. אמרתי שאני רוצה לבעירה בגוף אמר שזה בשביל המצב. בבית ראיתי שזה בעצם וולטרן.= קטפלם. האם הכדור טוב לתחושת שריפה. או רק לכאבים? והאם זה עדיף על רוקסט פלוס? ומותר לשלב יחד? תודה רבה על הפורום

הכדור עשוי להפחית כאב ויתכן גם ירידה בצחושה של שריפה. ניתן להתחיל טיפול ואם אין שיפור ניתן לגשת בחזרה לרופא ולבקש חלופה.

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)