וולטרן - שימוש ממושך

דיון מתוך פורום  וולטרן (VOLTAREN)

23/03/2023 | 11:21 | מאת: מד

שלום לך. אני משתמשת בוולטרן כבר משנות השמונים. כמובן לא טיפול יומי אלא לעיתים לפי הצורך. משהו כמו 5-10 פתילות 50מג בחודש. אני סובלת מפיברומיאלגיה ן אוסטאוארטריטיס ומגרינה, וכן בעיות עמו שדרה ניווניות (בת 75). הכאבים הם בעיה יומיומית קבועה. רמת uric acid עומדת באופן קבוע סביב 1+. מה דעתך?

שלום, אם מדובר בשימוש כרוני אז חשוב לעקוב אחרי תפקוד כלייתי ולחץ דם. אין קשר בין רמת URIC ACID לבין שימוש בוולטרין. בברכה,

מנהלי פורום וולטרן (VOLTAREN)