"חתיכות עור" שמופיעות בפנים ובגוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/09/2010 | 17:03 | מאת: נועם

שלום שמי נועם ולאחרונה הבחנתי במס' "חתיכות עור" שהופיעו בפניי ועוד אחת בכתפי. החתיכות נראות כמו עור עודף שפשוט "יצא" החוצה ונראה כי ניתן פשוט להוציא אותם ללא חשש לעור שבבסיסם (אשר בבגופי) יש לציין שנגיעה בהם או משיכתם לא מכאיבה לי כלל אשמח לדעת מה הם בדיוק, המקור להופעתם (איני מרבה להיות תחת השמש) ובאילו שיטות ניתן להסירם בתודה מראש, נועם

שלום נועם, אתה מתאר נגעי עור, כנראה לא פגמנטרים, המתאימים לשומות או SKIN TAGS. ניתן להסירם בצורה שתשאיר סימן מינימאלי. ניתן לגלח אותם עם סכין או עם לייזר.

27/09/2010 | 00:15 | מאת: נועם

קודם כל אני מודה על התגובה המהירה בשנית אני מופתע מהזיהוי המהיר, חיפשתי באינטרנט לפי דברייך ואלו אכן סקין טאגס לגבי ההסרה: אני מבין שאין בהם כל סכנה אלא אם להסירם מסיבות קוסמטיות בלבד? והאם, בלי לצאת חובבן מדי, יש דרך ביתית להסירם?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור