עור עודף וסימני מתיחה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

24/09/2010 | 18:41 | מאת: שמנה לשעבר

שלום, בעבר סבלתי ממשקל עודף בשל לקיחת תרופה הגורמת להשמנה. יש לציין שלא עליתי 5 ק"ג, אלא 50 ק"ג!!! כיום חזרתי למשקלי הטבעי פחות יותר, אך נשאר לי עור עודף וסימני מתיחה. מה עושים עם עור עודף?? בעיקר ביריכיים ובישבן.. ומה עושים עם כל הסימנים האלה?? הם בכל מקום בגוף!! זה מאוד לא אסתטי, ופוגע לי בביטחון העצמי. אני צעירה וזה חשוב לי. אשמח לדעת שיש איזשהי נחמה.. תודה.

שלום לך, באם מדובר בעודפי עור באזורים שציינת, יחד או ללא סמני מתיחה אשר יוצרים עוות משמעותי, ניתן לשקול להסירם בניתוח. בסמני מתיחה לכשעצמם אין טיפול ממש אפקטיבי. חשוב לבדוק אותך על מנת להתרשם מהו הטיפול המומלץ עבורך.

30/09/2010 | 23:31 | מאת: שמנה לשעבר

הי, האם אפשר לקבוע בדיקה איתך?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור