בטן רפוייה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/09/2010 | 22:02 | מאת: מיכל

ד"ר פרידמן שלום, אני בת 38 לאחר שלוש לידות (האחרונה בניתוח קיסרי). בטני רפוייה ואני מעוניינת לדעת האם באמצעות ניתוח שאיבת שומן אוכל להפטר מאותם עודפי השומן שנותרו לאחר הלידות ולהגיע לתוצאה הרצויה של בטן שטוחה? תודה מראש, מיכל

שלום מיכל, הרושם שלך לרפיון עור הבטן ואולי גם השרירים הנו בהחלט הגיוני. עם זאת, הטיפול בבעיה זו הנו ניתוח מתיחת בטן שניתן לשלב בו גם שאיבת שומן לצורך עיצוב אופטימלי. שאיבת שומן לא תיצור במצב זה בטן מתוחה, אלא עלולה אף להחמיר את הבעיה של עודף העור.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור