מספר שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

02/09/2010 | 23:42 | מאת: יעל

שלום, אני בת 35 ירדתי במשקל 45 ק"ג יש לי עוד 25 ק"ג. כבר עכשיו אני רואה עודפי עור - מעט ביריכיים. בזרועות בבטן ובחזה. א. מתי כדאי לבוא למרפאה שלך , בסוף תהליך הירידה או שכדאי כבר עכשיו? ב. ממה שנראה לי מצב החזה שלי יהיה נוראי , האם ניתן לבצע הרמת חזה ללא שתלי סיליקון? מה מידת הצלקות שנשארות? ג. האם ניתוח חזה יכול להשפיע הורמונלית בדרך זו או אחרת? או על חשק מיני ? תודה מראש יעל

שלום יעל, אשמח תמיד לפגוש אותך, למרות שעדיף להגיע בסוף הירידה, כך שאראה את המצב המדויק, ותוכלי להתחיל מיד את ההליכים מול הקופה. באשר לחזה, אם יש מספיק רקמה, לרוב נוכל להסתדר ללא שתל. השתל מיועד על מנת להגדיל את הנפח או את הגודל של השד. כדי להרים את השד יש להסיר עודפי עור הבאים לידי ביטוי כמעטפת עור גדולה בשד הצנוח, וכתוצאה מהסרת עודפי העור, יווצרו צלקות. בהתאם לשיטת הניתוח, כך יקבעו אופי הצלקות ואורכן. היו מספר עבודות אשר הראו שפור ניכר בדימוי העצמי ובתפישת המינית של מטופלות אשר עברו ניתוח בחזה, כך שלדעתי הניתוח צפוי לסייע למטופלות אשר נמנעות מחשיפה ומגע אינטימי עקב צורת החזה. אשמח לפגוש אותך, אנא צרי קשר עם ירדנה במרכז הרפואי אסף הרופא 08-9778247, שנה טובה, טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור