היי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

06/08/2010 | 00:43 | מאת: =]

אני ן 17 ומתכנן להוריד 15 קילו, מה את ממליצה לי לאכול, ואיזה עוד דברים לעשות כדי למנוע עודפי עור? שחייה\סתם אימונים עם מכשירים זה עוזר? תודה.

ירידה הדרגתית, תוך כדי פעילות גופנית קבועה, להמנע מעישון, לאוכול בריא, אלו כללים בסיסיים שיאפשרו התכווצות טובה של העור. חשוב להעזר בדיאטנית, לאכול הרבה חלבון, מעט פחממות, והרבה מאוד ירקות, וליטול תוספות ויטמינים. הבנה של כללי התנהגות כונים וייעוץ מקצועי יאפשרו לך לא רק לרדת נכון, אלא לשמור את המשקל בהמשך הדרך. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור