עודפים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

06/08/2010 | 00:21 | מאת: בר

היי, אני בר. אני בן 17 בדיאטה של קילו לשבוע ומתכנן להשיל 15. אני 1.73 ושוקל 90. רציתי לשאול מה הסיכוי שיהיו לי עודפי עור שניכרים? :( ההצטברות אצלי זה מן כרס, טיפה ציצי, והרגליים יחסית לגוף רזות. יש לי סימני מתיחה, אך הם לא מפריעים לי. תודה מראש.

שלום בר, באם אתה מתכנן להוריד רק 15 ק"ג, תעשה את זה בהדרגה ותוך כדי פעילות גופנית,ישנו סיכוי טוב שלא ישארו עודפי עור. אצלך גם קיים ייתרון הגיל הצעיר. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור