סימני מתיחה בשל הריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

22/07/2010 | 05:33 | מאת: ד"ש

שלום רב, אני בחודש תשיעי להריון וכבר מחודש שישי הבחנתי בסימני מתיחה סגולים ואנכיים באיזור האגן וצידי הבטן. הסימנים בולטים יותר כעת וזה משפיע על מצב הרוח שלי. קיים החשש איך זה יראה לאחר שכל המתיחות בעור תרד (לאחר הלידה). אציין שמרחתי קרמים ושמנים לכל אורך תקופת ההריון. הייתה הקלה בתחושה אך בפועל ישנם הסימנים הנ"ל. אשמח לדעת כיצד ניתן לטפל בזה וגם כיצד אוכל להעלות את רמת הגמישות של העור

שלום לך, סמני המתיחה נגרמים בשל נטיה גנטית ולא נעלמים. עם זאת, ילכו ויתבהרו עם הזמן. אין טיפול ממש אפקטיבי כיום לבעיה זו. פרקטית, את העור בשפולי הבטן ועמו סמני המתיחה תוכלי להסיר באמצעות מתיחת בטן כאשר תסיימי את ההריונות.בהצלחה! טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור