מתיחת צוואר+מתיחת לחיים-מיני ליפט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

19/07/2010 | 19:30 | מאת: N

במה העבודה שלך שונה מאחרים? לכמה זמן זה מחזיק מעמד? איך מקבלים הצעת מחיר?

שלום רב, כאשר הפנים מתחילות להשתנות כתוצאה מתהליכים של צניחה, יחד עם אבדן שומן או מאידך צבירת שומן (בד"כ היכן שלא רוצים...) , עולה הפתרון של מתיחת פנים. עם זאת, כאשר הבעיה העקרית הנה קמטים וריקנות, ניתן לבצע הצערה מרשימה של הפנים באמצעות הזרקת חומרי מילוי למשל. צואר רפוי או שמן לרוב מצריך טיפול ניתוחי. על מנת להמליץ לך פתרון קונקרטי, אשמח לפגוש אותך, המרפאה נמצאת במרכז הרפואי אסף הרופא, בטלפון 08-9778247 להתראות

05/03/2019 | 20:25 | מאת: תהילה

אני בת 32 ויש לי צניחה של הלחיים והייתי רוצה גם למלא וגם להרים ולמתוח למרות הגיל שלי .. האם אפשרי לעשות מיניליפט בגיל צעיר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור