הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/07/2010 | 22:42 | מאת: תומר

שלום, לפני כחמש שנים רזיתי מעל ל-100 קילו, עברתי ניתוח לפני כשלוש שנים להסרת עודפי עור באזור הבטן. מאז שמרתי על משקלי באופן תמידי, ללא העלאה או הורדה. האם קופת חולים כללית מממנת או מסבסדת ניתוחים מהסוג הזה? חשוב לי לציין שאז שילמתי מחיר כמעט מלא עבור הניתוח המקורי. נכון להיום אני לא יכול להרשות לעצמי, ועם זאת, אני מרגיש שאני חייב זאת לעצמי. אשמח לתשובה בדחיפות, תודה

הי תומר, הניתוחים ברמה העקרונית אינם בסל. עם זאת, קיימת מגמה ליברלית יותר מבעבר באשר לאישור ניתצוחים כאלו באינדיקציה רפואית. כאשר קיימת עדות לפריחה או דלקת תחת קפלי העור, בכל אזור- ניתן כך לשכנע את הועדה המאשרת באשר לנחיצות הרפואית של הניתוח. מקווה שעזרתי, טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור