צלקת בשפתיים בעקבות נפילה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

15/07/2010 | 08:59 | מאת: הדר

שלום רב, לפני חודשיים נפלתי ונחתכתי בשפתיים (התוצאה-דימום רב ונפיחות שירדה בהדרגה במשך מספר שבועות). כיום יש לי מעין "צלקת" על השפה התחתונה,שנראית כמו בועה לבנה ובולטת בעיקר כשאני מחייכת או צוחקת והשפתיים נמתחות. שאלתי- האם ניתן להסיר או לתקן צלקת כזו בניתוח פלסטי? תודה, הדר

שלום הדר, נשמע שמדובר בצלקת היוצרת עוות בשפה. עליך לזכור שלוקחת כשנה עד שצלקת מתרככת כך שמראה השפה עדין עשוי להיות דינמי- ולהשתפר. בכל מקרה, ניתן לרוב לשפר תפקוד של שפה באמצעות רביזיה של הצלקת, אשר לעיתים מערבת גם את השריר אשר לא תמיד נתפר בצורה מלאה בנסיבות של טראומה. אני מציעה לך לפנות לכירורג פלסטי בקופת החולים ולהתייעץ עימו. בהצלחה! טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור