עודפי שומן לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

25/05/2010 | 00:06 | מאת: חיה

שלום ד"ר פרידמן. אני לאחר 2 לידות שבוצעו בקיסרי כשהלידה האחרונה הייתה לפני 2.5 שנים. נשארו לי עודפי שומן וקיפול מכוער מתחת לבטן . אני מנסה לשלב ספורט, תזונה נכונה אך לשווא, אני עדיין לא שום שינוי בבטן. אני שוקלת מאוד לעבור מתיחת בטן , היות ואני די חדשה בתחום אשמח לשמוע ממך קצת יותר פרטים . למי לפנות?ואיך באמת אני אדע שאני פונה למקומות הנכונים ולרופאים אמינים.

שלום חיה, לעיתים צלקת מחלימה בצורה כזו שהופכת לשקועה, ועקב כך נוצרות בליטות של עור ושומן מצידיה העליונים והתחתונים. יתכן וזהו המצב אצלך, אשר דרך אגב איננו נדיר. הטיפול במצב זה תלוי במבנה הכללי של דופן הבטן וציפיות המטופלת. החל מתקון צלקת שהנו ניתוח פשוט ועד ניתוח מתיחת בטן אשר מעצב את האזור כולו, יחד עם תקון הצלקת. אני ממליצה לכל מטופל לפנות לכירורג פלסטי חבר האגוד. אשמח לראותך במרפאה לניתוחים לעיצוב הגוף במרכז הרפואי אסף הרופא, הייעוץ הנו ללא תשלום. 08-9778247. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור