בקע בצלקת בטנית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

23/12/2009 | 16:41 | מאת: שני

שלום, יש לי בקע בצלקת מניתוח פתוח מלפני 3 שנים, ירדתי 37 קילו ואני מעוננינת במתיחת בטן. האם ניתן לתקן את הבקע יחד עם מתיחת הבטן או יותר בטוח להפריד בין הניתוחים? תודה רבה

שלום שני, בקעים שכיחים יחסית באוכלוסיה שירדה במשקל.באם הגעת למשקל המטרה והנך יציבה, הרי זהו השלב להסרת עודפי העור בדופן הבטן. לרוב ניתן לתקן את הבקע יחד עם מתיחת הבטן בצורה בטוחה ואין צורך לפצל בין הניתוחים, אולם אני ממליצה להבדק צורה מסודרת על ידי כירורג מומחה וכירורג פלסטיקאי על מנת שיחליטו מהו הטיפול המועדף וינסו לשלב בניהם.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור