מתיחת בטן והרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

05/05/2010 | 22:09 | מאת: יפה

שלום רב רציתי לשאול עם אפשר לעשות את שני הניתוחים ביחד זה מסוכן ? או שזה עדיף? מה עלות בארך של ניתוח כזה ? תודה

שלום יפה, מקובל לבצע שלובים של ניתוחים, בפרט אם מצבך הבריאותי טוב. שלוב זה חוסך שתי הרדמות ושני נתוחים. הרופא צריך להעריך את מורכבות הניתוח ומבנה גופך. לעיתים ימצא לנכון דווקא לפצל את הניתוחים אם יחשוב שניתן יהיה להשיג תוצאה ניתוחית טובה יותר בשני שלבים. מאידך, לעיתים יומלץ לשלב את האזורים יחד. קשה להעריך עלות ללא בדיקה שלך, משום שקיימים סוגי ניתוחים שונים עם תמחור שונה. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור