צמצום עודפי עור מתחת לסנטר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

22/04/2010 | 20:16 | מאת: רותם

בעקבות מחלת לבלב ותזונתי הייתה רק לוריד במשך כחודשיים. הבראתי ושמחתי לדיאטה שהורידה אותי מ 105 ל 85 ק"ג. מעבר לרכישת מלתחה חדשה ואימוני כושר להשבת נפח השרירים נותרתי עם כרבולת עור רפוי מתחת לסנטר. האם ניתן לטפל ע"י לימפוליזיס? האם ניתוח להסרת עור זה הינו מסוכן/מסובך/יקר?

שלום רותם, אם אכן מדובר בעודפי עור, הדרך להסרתם הנה ע"י הסרתם בניתוח. עם זאת, לעיתים נותרים מצבורי שומן באזורים שונים בגוף, אותם דווקא ניתן לשאוב באמצעות שאיבת שומן, והעור הנותר מתכווץ. ישנם מכשירים שונים לא חודרניים אשר מתיימרים לכווץ את העור אך אני מודה שאיני מאמינה לשינוי משמעותי בטכנולוגיות אלו, מדובר בטיפולים יקרים, ממושכים ולרוב יש צורך בטיפולי תחזוקה... ממליצה שתגיע לחוות דעת ואוכל לתת תשובה ספציפית. בברכה, 08-9778247

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור