עגילים שנושרים מהאוזן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

12/04/2010 | 18:11 | מאת: נאווה

לבתי יש בעיה בענידת עגילים. מאז שהייתה תינוקת העגילים היו מושכים את האוזן עד כדי קריאת התנוך ונושרים. כשראינו כך בילדותה נמנענו מלענוד לה עגילים. כיום היא בת 18 ומאוד רוצה לענוד עגילים ואפילו ארוכים כי הם הולמים אותה... האם יש לרפואה אסטטית מענה לבקשתה?

שלום רב, בהחלט ניתן לשפר מראה תנוך אוזן קרוע באמצעות פרוצדורה ניתוחית פשוטה במרפאה.לאחר החלמת החתך הניתוחי ניתן יהיה לנקב בשנית את התנוכים ולהנות מענידת עגילים. נא לפנות למרפאתי, בהצלחה!

26/04/2010 | 17:08 | מאת: רוחמה

שמחתי לשמוע שיש לך פיתרון לבעיה, איך יוצרים קשר וקובעים תור?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור