ניתוח חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

08/10/2016 | 09:53 | מאת: אווה אווה

היי ד"ר טלי אני מאוד הייתי רוצה לעשות סיליקון אמי ואבי היו חולי סרטן שניהם אונקולוגיים ללא קשר לשד .רציתי לדעת האם אני יכולה לעשות למרות הבעיה הזאת שאומרים שזה תורשתי ואסור לי הורמונים או האם ניתן לעשות משהו לפחות

אווה שלום, אני מבינה את המצב המורכב ומשתתפת בצערך. על סמך המידע שכתבת, איני רואה מניעה מהכנסת שתלי סיליקון לצורך הגדלת חזה. עם זאת, משום שאיני מכירה אותך, את משפחתך ואת תיקך הרפואי, אני ממליצה שתפני לבדיקת ולייעוץ כירורג שד על מנת שיפרוט את הסכון התורשתי אם קיים ויאשר את הניתוח.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור