הצרת הקיפים ללא ניתוח בזרועות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

29/08/2016 | 14:59 | מאת: לינוי

היי דר' טלי, ברצוני לדעת האם יש טיפול להצרת הקפים של הזרועות (יד אחורית) ללא צורך בניתוח? אם כן אשמח לדעת איפה מבצעים טיפולים אלו...אני מתאמנת ואוכלת נכון והזרועות יחסית לגוף "גדולות".. וזה מאוד מפריע ולא מתחזק עם כל אימוני הכוח שאני עושה . שמעתי על טיפול שנקרא בודי טייט, מכירה? אשמח לעזרה ממך

שלום לך, במידה וקיים מצבור שומן בזרוע האחורית ניתן לצמצמו באמצעות פעולה ניתוחית, זעיר פולשנית ( חתכים זעירים) , הנקראת שאיבת שומן. קיימים מספר מכשירים, אולם נסיון המנתח הנו החשוב ופחות שם המכשיר, זה שציינת או אחר. .. קיימים מכשירים המיועדים להמסת שומן ללא חדירה פנימה, מחיר השמוש בהם דומה ובמחיר עלות תועלת לדעתי אינם חלופה טובה מספיק.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור