ניתוח מתיחת עור עודף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

11/03/2010 | 21:59 | מאת: מיטל

אני בת 16.5 ירדתי בערך 35 קילו.לאחר דיאטה זו נשאר לי המון עור עודף.מה אפשר לעשות?אשמח לדעת פרטים לגבי ניתוח..

11/03/2010 | 23:51 | מאת: פלוני

בגילך הצעיר העור גמיש מאוד מה גם שאת ממשיכה לגדול ולהתפתח. חבל לעשות ניתוח טראומתי בנסיבות כשלך. :-)

11/03/2010 | 23:52 | מאת: פלוני

שלום מיטל, כל הכבוד על הירידה היפה במשקל! קיים היום מגוון ניתוחים לעיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל, ולמעשה ניתן לתקן כל אזור בגוף, הכל על פי הבעיה הספציפית ורצון המטופל. אשמח לפגוש אותך ולייעץ לך. בבקשה תתקשרי למלי, 08-9778247 וקבעי פגישה. הייעוץ הנו ללא תשלום.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור