עודפי עור בחזה לאחר ירידה דרסטית במשקל בעקבות מלחמ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

03/12/2015 | 04:38 | מאת: טליה

אניבת25, כרגע ירדתי 11 קילו וממשיכה לרדת, אני 1.63 והמשקל שיא היה 85, הירידה התחילה מאז הניתוח ביופסיה וזה ללא ספורט. כרגע אני בטיפול כימותרפי ה 5 שלי, אני חולה בלימפומה הוגקין. החזה שלי כבר נראה נורא ומלא עור, במיחד מסביב לפיטמה , לא מספיק שאני מקריחה ומרגישה זוועה מהכימותרפיה - העודף עור הזה בא בתור מכה לביטחון העצמי שלי וזה מכניס אותי לדיכאון נוראי, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות ומחירים להסרת עודפי עור בחזה. אני יודעת שניתוח כזה יהיה רק אחרי שאחלים, אבל לא נשארו לי עוד הרבה טיפולים ואשמח לעשות את זה בהקדם האפשרי ולקבל חוות דעת מחיר, המספר טלפון שהושאר הוא של בן זוגי, תוכלו לשלוח לו הודעה ליצירת קשר. תודה רבה ומתפללת שיעזרו לי בנושא הזה

טליה יקרה שלדום, את נמצאת בתקופה קשה ועימה מגיע חוסר בטחון ורצון בשינוי. במיוחד באזור אינטימי אשר משפיע על הזוגיות. כתבת על כך שהירידה במשקל גרמה להתדלדלות רקמת השדים. עם זאת, כפי שהגוף השתנה במהירות בעת הירידה במשקל, יחולו שינויים נוספים לטובה כשתחלימי ותעלי שוב במשקל. לאחר השלמת הטיפולים אני מציעה שתמתיני להתחזקות הגוף ולעליה במשקל עד התייצבותו ורק אז תקחי החלטה האם את זקוקה לשינוי כלשהו. כשתתחזקי, נסי לחזור לפעילות גופנית ולאורח חיים בריא, אשר יסייעו לך בעיצוב גופך. אני מאחלת לך החלמה מהירה !

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור